2024/2025 Güz Dönemi Katkı Payı Borcunu Henüz Ödemeyen Öğrencilerimiz

03 Oct 2024

Sayın öğrencilerimiz,

Katkı payı borçlarını henüz ödemeyen öğrencilerimize yeni bir ödeme hakkı verilmiştir.

- Hazırlık okulu normal süresi bir yıldır, ikinci yılındaki öğrencilerin katkı payı ödemesi yapmaları gerekir (Tüm 2023 ve öncesi hazırlık öğrencileri).

- İkinci üniversite okuyan öğrencilerin, ikinci üniversitesine katkı payı ödemesi yapmaları gerekir.

Borcu olan öğrencilerimizin dersleri Canvas üzerinde pasif hale getirilecek ve ödeme yaptıklarında tekrar aktif hale getirilecektir. Verilen yeni hakka rağmen katkı payı ödemesini yapmayan öğrencilerimizin güz dönemi dersleri öğrenci bilgi sistemine aktarılamayacağından ders kayıtları yapılamayacaktır.

SON TARİH          : 11.10.2024

Açıklama               : Öğrenci no, Öğrenci Ad, Öğrenci Soyad

IBAN                     : TR61 0001 5001 5800 7307 9548 85

ALICI                     : AGÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

Açıklama               : Öğrenci no, Öğrenci Ad, Öğrenci Soyad

Borcunuzla ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı harç bölümü ile irtibata geçiniz (oidb@agu.edu.tr ).

İyi günler dileriz.