12 Feb 2022

Önemli! 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri

Sevgili Öğrencilerimiz;

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ödeme işlemleri ile ilgili bilgiler aşağıdadır. Belirtilen süreler içinde ödeme yapmayan öğrencilerimizin dersleri UİS Öğrenci Bilgi Sistemine aktarılamayacak olup, Schoology hesapları pasif yapılacaktır.

- Hazırlık sınıfı için öğrenci katkı paylarının Devlet tarafından karşılanacağı süre 1 yıldır. Bu süreyi aşan ve hala hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler,

- Yükseköğretim programında kayıtlı iken ikinci bir üniversite olarak üniversitemizde kayıtlı olup son kaydı bizde olan öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi gerekmektedir.

- Yurt dışından öğrenci kontenjanı kapsamında kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemekle yükümlüdürler.

Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, lütfen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı harç bölümü ile irtibata geçiniz ( oidb@agu.edu.tr ).

Borçlu olan öğrencilerin ders kayıtları yapılamayacaktır.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri:

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti ödeme işlemleri  14 Şubat 2022 saat 10:00'da açılacak olup, 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 15.00’da kapatılacaktır.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İle İlgili Genel Hükümler İçin Tıklayınız...

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İçin Tıklayınız...

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme Adımları İçin Tıklayınız...

Katkı Payı/Harç Ödemesi yapması gereken öğrenciler VakıfBank’tan (ATM, Mobile Uygulaması, İnternet Bankacılığı ve Şubeleri aracılığı) Ödemeler->Eğitim ve Sınav Ödemeleri->Üniversite Harç İşlemleri->Üniversite(Abdullah Gül Üniversitesi) seçerek öğrenci numaranızı yazıp sorgulama yaptıktan sonra ödeminizi yapabilirsiniz.